Onderscheid je als retailer in de markt. Verras je klanten.

Een tijdje geleden introduceerde Majime, de onafhankelijke expert in drukwerk, communicatie en marketing, de NFC-technologie in België. Op deze manier wordt de kracht van papier en online media gecombineerd. Sindsdien hebben we tal van bedrijven kunnen ondersteunen met interactief en functioneel drukwerk.

TAGLY

Tagly is onze meest recente ontwikkeling. Met de Tagly-sticker bied jij jouw klanten de gelegenheid om hun geschenk op een unieke en eenvoudige wijze te personaliseren.

Hoe werkt het? Jouw klant wil iemand verrassen met een leuke attentie. Door onze Tagly-sticker op het cadeau te kleven en er vervolgens een smartphone boven te plaatsen, kan men een persoonlijk bericht uploaden. De ontvanger kan daarna deze persoonlijke videoboodschap bekijken door de Tagly-sticker op zijn beurt te taggen met de smartphone. Het resultaat: een uniek en origineel cadeau, en een glimlach op het gezicht van zowel de gever als ontvanger!

Met Tagly kan je een uniek product aanbieden. Aarzel dus niet. Een cadeautje of relatiegeschenk overhandigen? Dankzij de Tagly-sticker hoeft niemand zich nu nog af te vragen van wie zij/hij dat huwelijkscadeau of geboortegeschenk ook alweer kreeg. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Contactloze oplossing voor uw horecazaak

Aanpassingen in de horecasector en het dagelijks leven na corona zullen nodig zijn. Wij denken mee! Onze innovatieve Tagly-sticker is de ideale oplossing. Klanten kunnen met hun smartphone contactloos via NFC een (gepersonaliseerde) sticker scannen en zo online uw menukaart bekijken. Er worden geen menu’s doorgegeven met risico op besmetting. Er zijn zoveel creatieve toepassingen. Interesse? Wij staan klaar om snel te schakelen. Neem vrijblijvend contact met ons op via +32 494 30 80 74

Zet nu de eerste stap
in de digitale
transformatie
van de retailsector

Contacteer ons

Hoe werkt NFC?

NFC, voluit Near Field Communication, is een draadloze verbinding waarmee je via een chip makkelijk én veilig informatie uitwisselt met andere voorwerpen met een NFC-chip. Denk maar aan smartphones en betaalsystemen.

Een voordeel van NFC is dat de chip standaard ingebouwd is in bijna alle smartphones. Je hebt dus geen extra hardware nodig om een zogenaamde NFC-tag te lezen*.
Maar het wordt pas echt interessant als je weet dat wij NFC-chips perfect kunnen integreren in papierproducten zoals naamkaartjes, tickets, stickers, affiches, spandoeken, verpakkingen en POS…

Interactief drukwerk

Als je met je smartphone een ander voorwerp met een NFC-chip nadert, dan wordt er informatie uitgewisseld. Belangrijk om te weten: deze informatie kan enkel binnen een straal van 10 centimeter van het ene voorwerp naar het andere verzonden en ontvangen worden, tweerichtingscommunicatie dus. Dat maakt van NFC een veilig systeem dat zelfs voor betalingen geschikt is. Door het integreren van deze chips in papierproducten creëren we letterlijk “interactief drukwerk”.

Hoe te gebruiken

  • * Android: activeer NFC- instellingen
  • * vanaf iOS7 : installeer en open NFC app
  • * vanaf iOS11 : native

TAGLY PRO
Creatieve toepassingen
voor JOUW bedrijf

De commerciële mogelijkheden met NFC zijn eindeloos. De technologie zal binnenkort dan ook niet meer weg te denken zijn uit ons dagelijks leven.

ENKELE TOEPASSINGEN VAN NFC

  • naamkaartjes die rechtstreeks linken naar je website, contact- of reservatieformulier, bedrijfsfilm of promovideo.
  • uitnodiging die rechtstreeks linkt naar eventtickets of inschrijvingsformulier
  • kaartjes die rechtstreeks linken naar productinformatie of aankoop
  • sticker op je product die linkt naar een online gebruikershandleiding of een instructievideo

Ben je dus op zoek naar een originele en interactieve invalshoek voor je drukwerk? Of speel je met een eigen idee? Wil je de Tagly-sticker in je eigen huisstijl? Contacteer ons dan gerust voor prijsaanvragen!

Wij zijn de NFC-techniek machtig en pionier in België. Met onze expertise leiden wij alles in goede banen en zorgen wij voor een perfect eindresultaat!

Contacteer ons