Onderscheid je als retailer in de markt. Zet met Tagly nu de stap naar de digitale wereld & verras je klanten.

Een tijdje geleden introduceerde Majime, de onafhankelijke expert in drukwerk, communicatie en marketing, de NFC-technologie in België. Op deze manier wordt de kracht van papier en online media gecombineerd. Sindsdien hebben we tal van bedrijven kunnen ondersteunen met interactief en functioneel drukwerk.

Met trots stellen we nu onze meest recente ontwikkeling voor: Tagly!
Met Tagly bied jij jouw klanten de gelegenheid om hun geschenk op een unieke en eenvoudige wijze te personaliseren.

Hoe werkt het? Jouw klant wil iemand verrassen met een leuke attentie. Door onze Tagly-sticker op het cadeau te kleven en er vervolgens een smartphone boven te plaatsen, kan men een persoonlijk bericht uploaden. De ontvanger kan daarna deze persoonlijke videoboodschap bekijken door de Tagly-sticker op zijn beurt te taggen met de smartphone. Het resultaat: een uniek en origineel cadeau, en een glimlach op het gezicht van zowel de gever als ontvanger! Op deze website en in de lokale online campagnes zullen de deelnemende handelaren vermeld worden.

Met Tagly kan je een uniek product aanbieden. Aarzel dus niet. Een cadeautje of relatiegeschenk overhandigen? Dankzij de Tagly-sticker hoeft niemand zich nu nog af te vragen van wie zij/hij dat huwelijkscadeau of geboortegeschenk ook alweer kreeg. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wenst u meer informatie?
Neem contact met ons op.